امروزیکشنبه, 30 تیر 1398 01:00

دومین همایش پژوهشی دانشجویی اتاق عمل کشور در گناباد برگزار می‌شود

دومین همایش سالیانه پژوهشی دانشجویی اتاق عمل کشور، 15 تیرماه در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می‌شود.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و رئیس دومین همایش سالیانه پژوهشی دانشجویی اتاق عمل کشور گفت: همفکری و همکاری دانشجویان و اعضای هیئت علمی رشته اتاق عمل با حضور هیئت بورد این رشته و همچنین تبادل نظر پیرامون چالش‌ها و مشکلات و ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء رشته اتاق عمل از جمله اهداف برگزاری این همایش است.

دکتر جواد باذلی با بیان اینکه از 429 مقاله رسیده به دبیرخانه این همایش،  375مقاله پذیرفته شده است، اظهار کرد: در این همایش، 27 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه در قالب پوستر ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه جراحی‌های کم تهاجمی(لاپاروسکوپی) و راهکارهای ارتقا کیفیت آموزش دانشجویان اتاق عمل دو محور ویژه این همایش است، اظهار کرد: رعایت حقوق بیمار در اتاق عمل، آموزش بالینی، اصول استریلیزاسیون و پیشگیری از عفونت، اخلاق حرفه‌ای و چالش‌های اخلاقی در اتاق عمل، تکنولوژی های نوین در جراحی، جراحی رباتیک، تله سرجری، استقلال حرفه‌ای، آموزش مجازی، حفاظت و ایمنی در اتاق عمل، خطاهای پزشکی در اتاق عمل و ارزشیابی صلاحیت بالینی از جمله محورهای این همایش است.

دبیرکل دومین همایش پژوهشی دانشجویی اتاق عمل کشور گفت: در این همایش علاوه بر اعضاء هیئت بورد اتاق عمل کشور، مدیران گروه‌ها، اعضای هیئت علمی و بیش از 300 دانشجو از دانشگاه‌های علوم پزشکی و آزاد اسلامی سراسر کشور حضور خواهند داشت.

دکتر کوکب بصیری‌مقدم افزود: در حاشیه این همایش، چهار کارگاه تخصصی آموزشی در زمینه تکنولوژی جراحی قلب و عروق، ارولوژی، ارتوپدی و لیپوساکشن برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر برگزاری کارگاهی در خصوص نکات برتر آزمون ارشد اتاق عمل، یک کارگاه مقاله‌نویسی با تدریس خانم دکتر لیلا ساداتی از پیشکسوتان اتاق عمل کشور برگزار می‌شود.

دکتر بصیری‌مقدم افزود: سخنرانی خانم دکتر صدیقه حنانی و دکتر حسن فرهمند از اعضای هیئت بورد اتاق عمل از جمله برنامه‌های این همایش یک روزه است.