امروزیکشنبه, 30 تیر 1398 01:07

آغاز کنکور سراسری سال 98 با شرکت 529 داوطلب در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

همزمان با سراسر کشور، چهل و نهمین دوره آزمون سراسری، صبح امروز پنج‌شنبه 13  تیرماه، با شرکت 529  داوطلب در دو گروه علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون سراسری سال 98 گفت: در آزمون نوبت صبح امروز،  206 داوطلب در گروه علوم ریاضی و فنی و 323 داوطلب در گروه علوم انسانی با سایر داوطلبان این دوگروه آزمایشی در کشور به رقابت پرداختند.
دکتر مجتبی کیان‌مهر با اشاره به افزایش 59 درصدی داوطلبان گروه علوم ریاضی و فنی، اظهار کرد: در آزمون گروه علوم ریاضی و فنی حوزه امتحانی گناباد که در ساختمان دانشکده‌های پزشکی و پیراپزشکی برگزار شد، 144 نفر برادر و 62 نفر خواهر شرکت کردند در حالی که در کنکور 97 در مجموع 129 نفر در این گروه شرکت کرده بودند.
وی با اشاره به رشد 32درصدی داوطلبان گنابادی گروه علوم انسانی نسبت به کنکور97، افزود: صبح امروز 128 داوطلب برادر و 195 داوطلب خواهر در گروه علوم انسانی به رقابت پرداختند که آزمون این گروه در ساختمان دانشکده‌های پرستاری و بهداشت برگزار شد.