امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 13:31

قدردانی مسئولین شهرستان از دست‌اندرکاران برگزاری کنکور سراسری 98

امام جمعه، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد در حاشیه بازدید از روند برگزاری کنکور سراسری، از تلاش‌های مدیران دانشگاه علوم پزشکی گناباد در برگزاری مطلوب آزمون سراسری سال 98 قدردانی کردند.

به گزارش وب‌دا، امام جمعه گناباد با بیان اینکه محیط برگزاری کنکور از همه نظر مناسب و آماده بود، از دکتر باذلی رئیس دانشگاه، دکتر کیان‌مهر معاون آموزشی و همه مدیران و کارکنان این دانشگاه که در راستای فراهم نمودن امنیت، آرامش و انضباط برای این آزمون مهم برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها تلاش کردند، قدردانی نمود.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب با ابراز خرسندی از علاقه نسل جوان به علم و دانش، اظهار امیدواری کرد که دانش‌آموزان گنابادی بتوانند در کنار موفقیت در این آزمون، خدمت‌گذاران خوبی برای آینده کشور باشند.
نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم پس از بازدید از محل برگزاری آزمون سراسری در پردیس دانشگاه علوم پزشکی، آرامش و امنیت این آزمون را نتیجه خرد جمعی، تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای مختلف دانست .
دکتر حمید بنایی، دانش‌آموزان این منطقه را بسیار مستعد عنوان و اظهار کرد: قبولی دانش‌آموزان گنابادی در سال‌های گذشته بسیار خوب بوده است که این امر علاوه بر سطح علم و دانش بالای آنها ، حاصل تلاش‌های مجموعه مدیران و معلمان در آموزش و پرورش است.
مدیر آموزش و پرورش گناباد هم با تبریک ایام دهه کرامت، گفت: امروز روزی است که باید همت معلمان و خانواده‌ها در کنار تلاش دانش‌آموزان به ثمر بنشیند.
حسین احمدی، وضعیت فضاهای فیزیکی محل برگزاری آزمون سراسری از نظر سیستم سرمایشی، صندلی، نور و ... را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با همت و تلاش دکتر باذلی ریاست دانشگاه، دکتر کیان‌مهر معاون آموزشی و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش و همه عوامل اجرایی و حفاظتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در برگزاری کنکور،  این آزمون با آرامش و امنیت کامل و بدون هیچ دغدغه‌ای در حال برگزاری است.