امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 12:47

بازدید فرماندار و رئیس دانشگاه از روند برگزاری آزمون سراسری سال 98

فرماندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روند برگزاری آزمون سراسری سال 98 در این دانشگاه بازدید کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این بازدیدها، فضای فیزیکی، سیستم‌های سرمایشی، نظم و انضباط و آرامش حوزه‌های امتحانی برادران و خواهران در دانشکده‌های پزشکی، پرستاری، پیراپزشکی و بهداشت مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حاشیه این بازدید ضمن خداقوت و تشکر به همه همکاران خود و دست‌اندرکاران برگزاری کنکور، به تجربه بیش از ده ساله این دانشگاه در برگزاری کنکو ر سراسری اشاره کرد.

دکتر جواد باذلی افزود: دانشگاه علوم پزشکی با تکیه بر این تجربه و همچنین استفاده از همه توان و ظرفیت خود تلاش کرده است تا فضایی امن و آرام برای داوطلبان فراهم نماید و امیدوارم که توانسته باشیم رضایت شرکت‌کنندگان و خانواده‌های آنها را فراهم کرده باشیم.