امروزیکشنبه, 30 تیر 1398 01:04

قدردانی فرماندار گناباد از دانشگاه علوم پزشکی برای برگزاری کنکور

فرماندار و رئیس شورای تامین شهرستان گناباد، صبح امروز در حاشیه بازدید از روند برگزاری کنکور سراسری، از فعالیت‌ها و تمهیدات دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای هرچه بهتر برگزار کردن این آزمون تشکر کرد.

به گزارش وب‌دا، مهندس قربانی پس از بازدید از دو حوزه‌ خواهران و برادران داوطلبان کنکور در رشته تجربی گفت: دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و همکارانشان در این مجموعه، ضمن پیش‌بینی تمهیدات لازم، فضای آرام و مناسبی را برای برگزاری کنکور فراهم نمودند تا دانش‌آموزان در فضای روانی خوب، بتوانند با آرامش  و بدون دغدغه آزمون دهند.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی به عنوان میزبان برگزاری کنکور سراسری از بهترین و مناسب‌ترین فضاهای فیزیکی شهرستان گناباد است که در کنار مدیریت منسجم و خوب، توانسته شرایط مطلوب و فراتر از استانداردهای لازم را برای برگزاری این آزمون فراهم کند.
فرماندار گناباد با اشاره به شرکت 1944 داوطلب گنابادی در گروه‌های مختلف، اظهار امیدواری کرد که امسال شاهد افزایش قبولی آنها در کنکور سراسری باشیم.