امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 12:48

پایان کنکور سراسری سال 98 با برگزاری آزمون گروه زبان‌های خارجی

فرآیند برگزاری بزرگترین رقابت علمی کشور در سال98، عصر امروز جمعه 14 تیرماه با برگزاری آزمون گروه زبان‌های خارجی به پایان رسید.

به گزارش وب‌دا، معاون آموزشی و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه علوم پزشکی گناباد در برگزاری آزمون سراسری سال 98 با بیان اینکه تعداد داوطلبان در گروه زبان‌های خارجی 13/7درصد نسبت به کنکور پارسال کاهش داشت، اظهار کرد: تعداد داوطلبان شرکت کننده در گروه زبان‌های خارجی کنکور 98 در حوزه گناباد 221 داوطلب بود در حالی که این تعداد در کنکور پارسال 256 داوطلب بود.
دکتر مجتبی کیان‌مهر با بیان اینکه در مجموع 165هزار و 611 داوطلب در گروه زبان‌های خارجی کنکور امسال ثبت‌نام کردند، افزود: از این تعداد 69 داوطلب برادر و 152 داوطلب خواهر در حوزه امتحانی شهرستان گناباد آزمون دادند.
در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی، تعداد ۱۰ هزار و ۸۷ نفر ثبت نام کردند. تعداد ۱۵۵ هزار و ۵۲۴ داوطلب نیز علاوه بر گروه اصلی خود، گروه آزمایشی زبان را انتخاب کرده‌اند و در مجموع برای گروه آزمایشی زبان‌های خارجی ۱۶۵ هزار و ۶۱۱ کارت صادر شد.
یادآور می‌شود؛ در کنکور سراسری سال ۹۸ تعداد یک میلیون و ۱۱۹ هزار و ۱۵ داوطلب ثبت‌نام کردند که با توجه به اعلام علاقمندی به گروه‌های آزمایشی دوم و سوم، تعداد یک میلیون و ۳۵۳ هزار و ۳۲۴ کارت ورود به جلسه آزمون صادر شد و این آزمون روزهای 13 و 14 تیرماه بطور همزمان در ۳۸۱ شهرستان و بخش مختلف کشور و ۵۱۸ حوزه امتحانی برگزار شد.
از تفاوت‌های کنکور امسال این بود که با توجه به تغییر نظام آموزش متوسطه، یک مجموعه سوال برای دانش‌آموزان نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی و یا نظام قدیم آموزش متوسطه و یک مجموعه سوال برای دانش‌آموزان نظام جدید(3-3-6) طراحی شده بود.