امروزیکشنبه, 30 تیر 1398 01:01

رشته اتاق عمل از رشته‌های با سابقه دانشگاه علوم پزشکی گناباد است

دکتر جواد باذلی، رشته اتاق عمل را از رشته‌های با سابقه دانشگاه علوم پزشکی گناباد عنوان کرد و گفت: برای اولین بار در سال 1375 این رشته در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی آغاز شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و رئیس دومین همایش سالیانه پژوهشی دانشجویی اتاق عمل کشور افزود: فعالیت رشته اتاق عمل در سال 88 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته و از سال 1391 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته ادامه یافت.

دکتر باذلی با بیان اینکه تاکنون 214 دانشجو در مقطع کاردانی، 152 دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته و 97 دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته اتاق عمل در این دانشگاه دانش‌آموخته شدند، اظهار کرد: هم‌اکنون نیز 140 نفر در مقاطع مختلف رشته اتاق عمل مشغول تحصیل هستند.

رئیس دومین همایش سالیانه پژوهشی دانشجویی اتاق عمل کشور، انتقال دانش روز را از جمله اهداف برگزاری این همایش عنوان و ابراز کرد: به اشتراک گذاشتن اطلاعات و تجربیات، همفکری و همکاری دانشجویان و اعضای هیئت علمی رشته اتاق عمل با حضور هیئت بورد این رشته، افزایش آگاهی و به روز کردن دانش دانشجویان رشته اتاق عمل باحضور اساتید برجسته، ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء رشته اتاق عمل و آشنایی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: امروزه سرعت رشد و توسعه دانش پزشکی در بخش‌های جراحی و درمانی آنقدر بالا رفته است که اگر یک روز و یا ساعتی از مطالعه و در واقع مبادله اطلاعات عقب بمانیم، از بخش زیادی از دانش و علوم رو به رشد پزشکی عقب خواهیم افتاد.

دکتر باذلی تاکید کرد: بخش عمده‌ای از وظایف و یا همکاری‌هایی که در اتاق عمل و با تیم جراحی انجام می‌گردد بر عهده کارشناسان اتاق عمل است.

وی با اشاره وجود 108 عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون 1800 دانشجو در 28 رشته مقطع تحصیلی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

دکتر باذلی به جایگاه ممتاز بیمارستان علامه بهلول در منطقه اشاره و اظهار امیدواری کرد که با وجود اتاق عمل‌های مجهز، تجهیزات مدرن و اساتید بادانش این بیمارستان در کنار اعضای هیئت علمی و  ظرفیت‌های خوب حوزه آموزشی بتوانیم مجوز کارشناسی ارشد اتاق عمل را نیز اخذ نماییم.
وی در پایان از اعضای هیئت بورد، معاونین دانشگاه، داوران، خانم دکتر بصیری مقدم و همه عوامل اجرایی که در برپایی این همایش تلاش کردند، قدردانی نمود.