امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:55

جامه سپید پزشکی، جامه خدمت، اخلاق و تواضع است

پيام وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به مناسبت روز پزشك؛
در پناه آموزه‌های الهی، جامه سپید پزشکی، جامه خدمت، اخلاق و تواضع بوده و دغدغه اصلی یکایک کادر درمانی، در چهار گوشه ایران عزیز، ارتقای سلامت مردم صبور این مرز و بوم است.
به گزارش وب­دا؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این جمله در پیام خود به مناسبت روز پزشک تصریح کرده است: در فرهنگ ایرانی­­- اسلامي ما، ارزش دانش گرانقدر پزشكي تا بدان اندازه والا و عظيم است كه طبابت شانه به شانه حکمت می‌ساید و بيماران و دردمندان نه فقط براي جستجوي تسكين و درمان دردهاي جسماني، كه در مقام مشاوره و هدايت در همه ابعاد زندگي فردي و اجتماعي خود به حكيم و طبيب مراجعه مي‌کنند.

متن کامل پیام دکتر سیدحسن هاشمی به مناسبت روز پزشک به این شرح است:

به نام او که نامش دوا و یادش شفاست
آنگاه که فروغ علم و دانش بشري در سايه‌ ارزش‌هاي ديني و آموزه‌هاي توحيدي، در خدمت انسانيت و رشد فضليت‌هاي اخلاقي قرار گیرد، انوار حكمت الهي در دل صاحبان اندیشه درخشيدن آغاز می‌کند.
ثمره اين فرهنگ و این باور، پرورش بزرگ مرداني چون ابن سينا، جرجاني، رازي و... است. عالمانی که حکمت را با علم ابدان و طب را با فلسفه حیات طیبه در هم آمیختند و در تاریخ بشریت جاودان شدند. زادروز طبيب و فيلسوف نامدار ايران اسلامي، شيخ الرئيس ابن سينا، مصادف با اول شهریورماه «روز پزشک» نامگذاری شده تا جامعه پزشکی کشور در پناه مشعلی که آن بزرگ‌مرد عرصه علم و دانایی افروخت، ادامه راه دهد.
در فرهنگ ایرانی- اسلامي ما، ارزش دانش گرانقدر پزشكي تا بدان اندازه والا و عظيم است كه طبابت شانه به شانه حکمت می‌ساید و بيماران و دردمندان نه فقط براي جستجوي تسكين و درمان دردهاي جسماني، كه در مقام مشاوره و هدايت در همه ابعاد زندگي فردي و اجتماعي خود به حكيم و طبيب مراجعه مي‌کنند؛ چرا كه پزشک در افق نگاه و قضاوت ایشان، شخصيتي علمی و آراسته به فضائل والاي اخلاقي است.
امید که جامعه پزشکی کشور در پرتو توجهات حضرت حق و با تأسی به شیوه پیشگامان علم و اخلاق، همواره بر مدار دانش‌آموزی، اخلاق‌محوری و نوع دوستی گام بردارد و پزشکان پیش از هر چیز بیاموزند طبابت برای طبابت و علم برای علم، نه تنها انسان نمی‌سازد که ممكن است آدمی را از انسانیتش دور ‌سازد.
باشد که در پناه آموزه‌های الهی، جامه سپید پزشکی، جامه خدمت، اخلاق و تواضع بوده و دغدغه اصلی یکایک کادر درمانی، در چهار گوشه ایران عزیز، ارتقای سلامت مردم صبور این مرز و بوم باشد.
اینجانب فرا رسیدن روز پزشک را به تمامی خدمتگذاران خدوم عرصه بهداشت، درمان و آموزش و پژوهش تبریک گفته، موفقیت روزافزون‌ ايشان را از درگاه ایزد منّان خواهانم.

دکتر سید حسن هاشمی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی