امروزپنج شنبه, 31 مرداد 1398 18:29

لزوم تبدیل پژوهش‌ها به فناوری سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در نشست شورای فناوری سلامت این دانشگاه با تاکید بر حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم، اظهار کرد: دیگر نباید به آموزش و پژوهش در دانشگاه‌ها اکتفا کرد بلکه باید با تبدیل پژوهش‌ها به فناوری به سمت کارآفرینی و تولید ثروت گام برداریم.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در این جلسه که مدیرکل و معاون دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و روسای جهادکشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گناباد هم حضور داشتند، اظهار کرد: با توجه به اینکه تحقق فناوری سلامت نیازمند انجام تحقیقات است، از این‌رو سرمایه‌گذاری در حوزه تحقیقات و پژوهش بسیار مهم و ضروری است.
وی تصریح کرد: تلاش کرده‌ایم تا در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، بدون هیچ محدودیتی، اعتبارات حوزه تحقیقات و فناوری را اختصاص دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به بیان تاریخچه مختصری از این دانشگاه پرداخت و گفت: هم‌اکنون 1800 دانشجو در 26 رشته مقطع تحصیلی این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دکتر باذلی، وجود دو بیمارستان، 15 پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای، پایگاه اورژانس هوایی و 1750 نفر پرسنل در بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی گناباد را از دیگر مزیت‌های این دانشگاه عنوان و ابراز کرد: علاوه بر شهرستان‌های تحت پوشش، مردم شهرهای جنوب خراسان رضوی هم از خدمات متنوع دانشگاه علوم پزشکی گناباد استفاده می‌نمایند.
وی با اشاره به اینکه بعد از حضور خانم دکتر خسروان به عنوان معاون تحقیقات و فناوری شاهد اقدامات خوبی بودیم، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه معاونت تحقیقات و فناوری از بخش‌های مهم و اساسی است، تلاش کرده‌ام تا هرگونه حمایت مادی و معنوی را از این حوزه انجام دهم و امیدوارم با تقویت حمایت‌ها از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حضور موثر شرکت‌های دانش بنیان، شاهد رشد کیفی و کمی پژوهش‌های کاربردی و تبدیل آنها به فناوری باشیم.