امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:26

برپایی غرفه دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان

فعالیت‌های فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در قالب غرفه‌ای در پنجمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ارومیه ارائه شد.
به گزارش وب‌دا، پنجمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور  با حضور معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، جمعی از معاونان، مدیران و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی  کشور و جمعی از مسئولان استانی در محل دانشگاه پردیس نازلوی ارومیه افتتاح شد.
نمایشگاه این جشنواره که با هدف ترویج فرهنگ نماز تشکیل گردیده است شامل ۵۵ غرفه از ۴۸ دانشگاه علوم پزشکی کشور است که ابتکارات و دستاوردهای فعالیت های دانشجویان فرهنگی را در معرض دید عموم قرار می دهد.
دبیر اجرائی این جشنواره گفت: بیش از۳۹۰۰۰ اثر از ۵۲ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال گردید که از این تعداد ۵۰۰۰ اثر به مرحله کشوری راه یافتند و ۵۰۰ اثر در مرحله پایانی توسط ۴۰ داور مورد بررسی قرار گرفت. دکتر فتاحی با بیان اینکه در نهایت ۳۰۰ اثر برتر به مرحله نهایی جشنواره راه یافت، اظهار داشت: از 298 دانشجوی برتر این جشنواره در مراسم اختتامیه جشنواره تجلیل خواهد شد.
این آثار در ۶۴ رشته و در شش بخش تهیه شده که کلیه فعالیت‌های این نمایشگاه اعم از آثار و آماده سازی نمایشگاه توسط دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی صورت گرفته است.
حسن ایرانی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: غرفه این دانشگاه در این جشنواره ضمن معرفی فعالیتهای کانونهای دانشجویی و نشریات دانشگاه، با به نمایش گذاشتن قرآن کتابت شده توسط دانشجویان و نیز معرفی آثار تاریخی و صنایع دستی گناباد مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفته است.