امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:54

افتتاح سه مرکز آموزشی و آزمایشگاهی با حضور وزیر بهداشت

باحضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سه مرکز آموزشی و آزمایشگاهی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش وب‌دا، مرکز آزمون صلاحیت بالینی، مرکز آموزش مهارت‌های بالینی و مجموعه آزمایشگاه‌های مهندسی بهداشت محیط دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور دکتر نمکی افتتاح شد.
این سه مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در زمینی با زیربنای ۱۲۰۰ متر مربع و اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
مرکز مهار‌تهای بالینی شامل 6 پراتیک مامایی، پرستاری، پرستاری ، هوشبری و اتاق عمل،  رادیولوژی و  بهداشت و مجموعه آزمایشگاه‌های مهندسی بهداشت محیط نیز شامل آزمایشگاه‌های بهداشت پرتوها، نقشه کشی، هیدرولیک، موتور تلمبه و پسماند است.
همچنین مرکز آزمون صلاحیت بالینی نیز به منظور برگزاری آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره رشته‌های پزشکی و پرستاری در 16 استیشن آزمون آسکی تاسیس شده است که از اتاق قرنطینه و اتاق ناظران نیز بهره‌مند است.
گفتنی است، در مراسم افتتاح این طرح‌ها معاون درمان، مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نماینده، امام جمعه گناباد، فرمانداران گناباد و بجستان، اعضای هیأت رئیسه، اعضای هیأت علمی، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد و جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی و مسئولین محلی حضور داشتند.