امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:22

کسب رتبه سوم مفدا دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کشور

با اعلام نتایج رتبه‌بندی شعب دانشگاهی پایگاه‌ اطلاع رسانی معاونت‌ فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مفدا دانشگاه علوم پزشکی گناباد رتبه سوم را در بین ۶۴ شعبه دانشگاهی علوم پزشکی کشور را کسب کرد.

در پنجمین اجلاس سراسری مدیران شعب دانشگاهی مفدا که در محل سالن مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، نتایج رتبه‌بندی شعب دانشگاهی مفدا در سال ۹۷ اعلام شد که بر این اساس مفدا دانشگاه علوم پزشکی گناباد در میان ۶۴ شعبه خبری در کشور، رتبه سوم را به خود اختصاص داد .
در این مراسم از حسین توکلی ثانی مدیر سابق مفدای دانشگاه علوم پزشکی گناباد توسط دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مهندس مهدی معماری مدیرکل روابط عمومی این معاونت تقدیر شد.