امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 22:55

اولین جلسه بررسی وب سایت حوزه ریاست در سال 98 برگزار شد

اولین جلسه بررسی وب‌سایت حوزه ریاست دانشگاه با حضور مدیران حوزه، رئیس دفتر ریاست، مدیر فناوری اطلاعات، مسئول سایت، کارشناس و رابطین وب سایت در محل اتاق اجلاس ریاست برگزار گردید.

به گزارش وب‌دا، مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه در این جلسه گفت: وب‌سایت دانشگاه به عنوان منبع الکترونیکی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و علمی هر واحد از حوزه‌های دانشگاه علوم پزشکی است که می‌تواند به عنوان یک شاخص اطلاعات مهمی را در اختیار کاربران خود قرار دهد.
وی در ادامه شرح وظایف مسئول سایت و رابطین سایت حوزه ریاست را بیان و کارشناسان مرتبط را به همکاری و تعامل بیشتر در راستای به روزرسانی سایت دعوت کرد.
در ادامه مدیران هر یک از واحدهای حوزه ریاست، ضمن تشکر از آقای مهندس شرقی مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه و همکارانشان بابت ایجاد زیرساخت‌های مناسب در حوزه IT در دانشگاه، اهتمام جدی رابطین حوزه ریاست به مقوله وب سایت را خواستار شدند و همچنین پیشنهادات و خواسته‌های خود را در رابطه با حوزه مربوطه بیان کردند.