امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 23:31

پیام تبریک رئیس دانشگاه در گرامیداشت روز خبرنگار

دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، با صدور پیامی با گرامیداشت یاد شهید صارمی، روز خبرنگار را به خبرنگاران تبریک گفت و از خدمات آنان قدردانی کرد.643x428-equal images_akhbar_1397_05_Dr-bazeli-100

به گزارش وب دا، متن پیام به این شرح است:
به ‌نام خدا
هفدهم مردادماه، که به یاد یکی از شهدای عزیز عرصه خبر، شهید محمود صارمی روز خبرنگار نام گرفته است، فرصت و بهانه ای است برای قدردانی از تلاش های خبرنگاران ارجمندی که پرتلاش و صادق، در عرصه خبر و رسانه فعال هستند و یادآور رسالت بزرگ و ارزشمندی که بر عهده دارند.
اصحاب محترم رسانه که در عصر توسعه‌ فناوری و گسترش شبکه‌های اجتماعی، نقشی به مراتب اثرگذارتر و در نتیجه، مسئولیتی بسیار سنگین تر از همیشه را متوجه خود می دانند.
نقشی که در همه عرصه‌ها از جمله ارتقاء سطح آگاهی، دانش و فرهنگ جامعه اثری پر رنگ دارد و هرچه گوهر اخلاق حرفه‌ای و تعهد به مسئولیت اجتماعی در آن بیشتر نمایان باشد، در تحقق جامعه‌ آرمانی و فرهیخته موثرتر خواهد بود.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ شهدای خبرنگار، این روز را به تمامی خبرنگاران محترم در شهرستان های گناباد و بجستان بویژه عزیزانی که در عرصه آگاهی بخشی و ارتقاء سطح سواد سلامت و نیز پوشش اخبار این حوزه یاریگر دانشگاه علوم پزشکی گناباد هستند، تبریک عرض نموده و از تلاش های فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی تشکر و قدردانی می‌نمایم.
سلامتی و توفیق روز افزون شما را از درگاه خداوند مهربان مسئلت دارم.

دکتر جواد باذلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد