امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 22:49

ادامه پیگیری‌های مصوبات سفر وزیر در تهران

دکتر باذلی برای سومین بار بعد از سفر مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تهران حضور یافت و همراه با دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان، پیگیری‌های لازم برای اجرایی شدن مصوبات را انجام دادند.

به گزارش وب‌دا، در همین راستا دکتر باذلی و دکتر بنایی در جلسه‌ای با دکتر سید کامل تقوی‌نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دستورات دکتر نمکی مقام عالی وزارت را در این حوزه پیگیری کردند.
در این جلسه که در دفتر معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت برگزار شد، دستورات وزیر در خصوص درخواست‌های ارائه شده درباره توسعه بخش‌های آموزش، بهداشت و درمان و همچنین رفع مشکلات موجود در شهرستان‌های گناباد و بجستان پیگیری شد.
دکتر باذلی گفت: توسعه بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان علامه بهلول، افزایش بودجه آموزشی و اعتبارات دانشگاه، تامین اعتبار برای کسری بودجه حقوق پرسنل بیمارستان علامه بهلول گنابادی، تامین اعتبار برای تکمیل و تجهیز بخش سوختگی و همچنین تامین اعتبار برای خرید زمین و توسعه فیزیکی بیمارستان علامه بهلول گنابادی، راه‌اندازی و تجهیز مرکز صلاحیت‌های بالینی در دانشگاه، تامین کادر درمانی و پرسنل حرفه‌ای و تخصصی برای بیمارستان آیت الله مدنی بجستان، رفع مشکلات بخش‌های مختلف این بیمارستان و پیگیری درخواست شبانه‌روزی نمودن مرکز خدمات جامع سلامت امام حسین(ع) و داروخانه شهر یونسی از مهمترین دستورات مقام عالی وزارت بود که در این دیدار پیگیری شد.
همچنین دکتر باذلی به همراه دکتر بنایی در دیدار با دکتر حمید اکبری قائم مقام معاونت آموزشی، دستورات مقام عالی وزارت در حوزه آموزش از جمله راه‌اندازی مجتمع آموزش عالی سلامت در بجستان را پیگیری کردند.