امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:19

راهیابی سه اثر به مرحله نهایی پنجمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان

سه اثر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مرحله نهایی پنجمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ارومیه راه یافت.
به گزارش وب‌دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در پنجمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی گناباد با سه اثر راه یافته به مرحله نهایی شرکت دارد. حسن ایرانی افزود: این آثار در رشته خط نستعلیق توسط رسول سلیمانی مقدم، در رشته خط معلّی توسط حسین طالب زاده و در رشته پایان نامه پژوهشی توسط خانم زینب پیشوائی ارائه شده اند که پس از داوری به مرحله نهایی جشنواره راه یافته اند.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های کانون های دانشجویی و نشریات این دانشگاه نیز در قالب غرفه ای در این جشنواره عرضه شده است.