امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:04

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز پزشک و روز داروساز

دکتر باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی با تبریک روز پزشک و روز داروساز، از تلاش‌های آنها قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به این شرح است:
به نام خدا
روزهای آغازین شهریورماه با نام و یاد دو گروه از تلاش‌گران و فعالان عرصه سلامت مردم همراه شده است، یکم شهریور، خجسته سالروز میلاد پزشک، حکیم و فیلسوف بزرگ، ابوعلی سینا که به نام پزشک نامگذاری شده است و پنجم شهریور، روز بزرگداشت محمدبن زکریای رازی، دانشمند و کاشف پرآوازه ایرانی ـ اسلامی که روز داروساز نام گرفته است.
بی‌شک روز پزشک و روز داروساز تنها بزرگداشت یک گروه و حرفه نیست بلکه روزهایی نمادین برای قدردانی از خدمات و تلاش‌های ایثارگرانی است که در تمام روزهای سال برای حفظ نعمت سلامتی آحاد جامعه تلاش می‌نمایند.
اینجانب با شادباش اعیاد فرخنده ماه ذی‌الحجه و تبریک پیشاپیش به مناسبت آغاز هفته دولت، روز پزشک و روز داروساز را به همه پزشکان و داروسازان تبریک عرض نموده و از تلاش‌های صادقانه، متعهدانه و خالصانه آنها در جهت التیام آلام بیماران ، سپاسگزاری و قدردانی می‌نمایم.
از خداوند متعال، سلامتی، سربلندی و موفقیت تک تک شما ایثارگران عرصه بهداشت و درمان را در راستای خدمت به مردم و نجات جان انسان‌ها مسئلت دارم.

دکتر جواد باذلی