امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:35

تبریک رئیس دانشگاه و فرماندار گناباد به مناسبت روز پزشک

همزمان با ایام هفته دولت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و فرماندار گناباد با حضور در بیمارستان علامه بهلول گنابادی، روز پزشک را به پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص این بیمارستان تبریک گفتند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، مهندس حامد قربانی به همراه دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر عبادی رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی و جمعی از مسئولین شهرستان با حضور در کلینیک تخصصی بیمارستان، از نزدیک ضمن عرض خداقوت و تبریک روز پزشک، با اهدا گل و هدیه، از خدمات و تلاش‌های پزشکان قدردانی کردند.
دکتر باذلی و مهندس قربانی در ادامه در چند بخش‌ بیمارستان از جمله اورژانس و اتاق عمل حضور یافتند و با اهدا شاخه‌های گل و هدیه از زحمات پزشکان تشکر نمودند.
فرماندار گناباد در این دیدارها به نمایندگی از مردم شهرستان از تلاش‌های پزشکان در راستای درمان بیماران قدردانی کرد.