امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:10

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تبریک هفته دولت و روز کارمند، از تلاش‌های کارکنان دانشگاه قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به شرح زیر است:

به نام خدا
دوم تا هشتم شهریورماه هر سال به یاد تلاش‌های شهیدان عزیز رجایی و باهنر در تقویم به نام هفته دولت ثبت شده است؛ در میان روزهای هفته دولت، 4 شهریورماه به پاس قدردانی از زحمات صادقانه تلاش‌گرانی که صادقانه و بی ادعا در بخش‌های مختلف سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی به خدمت مشغول هستند، روز کارمند نام گرفته است.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، به ویژه شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت، روز کارمند را به کارکنان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گناباد تبریک گفته و از همه تلاش‌ها و خدمات ارزنده شما در مسیر توسعه و خدمت‌گذاری دانشگاه به مردم شریف شهرستان‌های گناباد و بجستان سپاسگزاری می‌نمایم.
امیدوارم با توکل به خداوند متعال، مسئولیت‌پذیری و همراهی همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گناباد بتوانیم در راستای ارتقای فعالیت‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی، گام‌های موثری برداریم.
از درگاه حضرت حق، توفیق روزافزونتان را در ارایه خدمات مطلوب و شایسته به مردم شریف منطقه مسئلت دارم.

دکتر جواد باذلی