امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:13

آیین تکریم و تجلیل از بازنشستگان دانشگاه برگزار شد

آیین تکریم و تجلیل از 24 نفر از کارکنان دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نائل شدند، با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از مدیران و بازنشستگان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، همزمان با 25 ذی‌الحجه( 5 شهریورماه 98) که به نام روز خانواده و تکریم بازنشستگان نامگذاری شده است، مراسم جشنی در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم از بازنشستگان به عنوان سرمایه‌های معنوی دانشگاه یاد و بر لزوم استفاده از تجارب آنها تاکید کرد.
دکتر جواد باذلی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در هر سازمانی، اظهار کرد: بازنشستگان سرمایه‌های ارزشمندی هستند که سی سال از عمر خود را در راه خدمت به مردم صرف کردند و باید مورد تکریم و احترام قرار گیرند.
در ادامه این مراسم از آقایان دکتر سیدعلی سجادی، دکتر سعید قانعی مطلق، علی دلشاد نوقابی، حسین رفیعی، عبدالرضا کاشانی، قاسم شهراد، جواد بهرامی، عبدالصالح نجار، اسماعیل علیزاده، رضا نقوی، شیرزاد امینی، محمد اسماعیلی، سید محمد جعفریان شهری، علیرضا عبدی خیبری، علی محمد  پوریعقوب، محمد خواجوی، محمدعلی رسولی، محمد وافی راد و مسلم کاملی شهری و خانم‌ها میترا بختیاریان، مریم خراسانی شهری، عصمت مختاری خیبری، زهره کریمی کاخکی و طاهره رضایی دلوئی که از سال گذشته تا کنون به افتخار بازنشستگی نائل شدند، با اهدا لوح سپاس و هدیه تجلیل شد.
ارائه راهکارهای سالمندی سالم و پیشگیری از آلزایمر توسط خانم دکتر صادق‌مقدم عضو هیأت علمی دانشگاه، بیان نکاتی درباره طب سنتی توسط دکتر محمدزاده‌مقدم عضو هیأت علمی دانشگاه، بیان مسائل و مشکلات بازنشستگان توسط اسماعیل قهرمان‌نژاد مدیرعامل کانون بازنشستگان دانشگاه، اجرای موسیقی و نمایش طنز از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.