امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:08

برگزاری آیین بزرگداشت روز کارمند و تجلیل از کارکنان نمونه دانشگاه

همزمان با ایام هفته دولت و در گرامیداشت 4 شهریورماه، روز کارمند، مراسم جشنی در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه، جمعی از اعضای هیأت رئیسه، مدیران و کارکنان بخش‌های مختلف دانشگاه برگزار شد، از کارمندان نمونه دانشگاه در سال 1397 تجلیل شد.
دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم با تبریک هفته دولت و روز کارمند، به نقش مهم کارکنان در پیشبرد برنامه‌ها و موفقیت‌های یک سازمان اشاره کرد و از تلاش‌ها و فعالیت‌های مجموعه کارکنان دانشگاه در طی یک سال گذشته قدردانی کرد.
در این مراسم از علی پورفاطمی(معاونت آموزشی)، زهرا روحانی(معاونت فرهنگی و دانشجویی)، سمیه پاک‌نژاد (معاونت تحقیقات و فناوری)، مهدی احتیاطی (معاونت توسعه مدیریت و منابع)، اصغر آتشین جامه (معاونت بهداشت)، معصومه ریحانی (معاونت غذا و دارو)، محبوبه حسین‌پور (معاونت درمان و بیمارستان علامه بهلول گنابادی)، هادی شمسی ثانی(حوزه ریاست)، محمدرضا محمدی بقچیر(اورژانس 115)، سکینه افضلی (شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان) و محمود حیدری (بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان) به عنوان کارکنان نمونه دانشگاه در سال 97 تجلیل شد.
اجرای نمایش طنز، موسیقی محلی چکه و برگزاری مسابقه از جمله برنامه‌های این مراسم بود.