امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:19

رضایتمندی مردم، سرمایه ارزشمندی برای نظام سلامت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین بزرگداشت روز پزشک گفت: رضایتمندی مردم، سرمایه ارزشمندی برای نظام سلامت است.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی با اشاره به رضایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار داشت: رضایتمندی مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان از خدمات حوزه سلامت یک سرمایه ارزشمند است و برای حفظ و تقویت این رضایتمندی تلاش می‌کنیم.
وی با تبریک روز پزشک و قدردانی از تلاش های جامعه پزشکی گفت: امروز جامعه پزشکی به رغم هجمه‌های ناجوانمردانه‌‌ای که از سوی افراد و رسانه‌های مغرض و جریان‌های خاص با آن مواجه است و همچنین محدودیت‌های حوزه‌های مختلف، توانسته است با همت، ایثار، عطوفت و ازخودگذشتگی، وظیفه‌ای که بر عهده دارد، را به درستی انجام دهد.
دکتر باذلی تصریح کرد: بهترین راه مقابله با هجمه‌ها علیه جامعه پزشکی این است که بهتر و بهتر خدمت کنیم تا همه کسانی که این گروه تلاش‌گر را مورد هدف قرار می‌دهند، شرمنده کنیم.
وی با قدردانی از سازمان نظام پزشکی، این سازمان را بازوی توانمندی در زمینه خدمات سلامت برای دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد.