امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:17

کارگاه مهارتهای «ارتباطی زوجین» برگزار شد

کارگاه مهارتهای «ارتباطی زوجین»ویژه پرسنل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان، هدف از برپایی این کارگاه را توانمندسازی پرسنل دانشگاه و اجرای طرح «خانواده کامروا» بیان کرد و گفت: آگاهی از مهارت‌های ارتباطی ویژه یکی از ملزومات تشکیل و حفظ زندگی مشترک است.
رقیه قنبری افزود: در این کارگاه آموزشی که به همت شورای امور بانوان و با همکاری دفتر نهاد رهبری و مدیریت نیروی انسانی برگزار شد، بیش از 70 نفر از پرسنل دانشگاه حضور داشتند.
حجت‌الاسلام دکتر حسینی از مشاوران خانواده به عنوان مدرس کارگاه، با بیان مطالبی درباره تفاوت‌های بین زن و مرد، به ارائه راهکارهایی در جهت ایجاد سازگاری بیشتر در زندگی زوجین پرداخت.
مهارتهای کلامی و ارتباطی، شیوه صحیح بیان مطالب و مهارت حل مسئله، مدیریت و کنترل رفتاری، زبان بدن و اهمیت آن در روابط زوجین و مهارتهای ارتباطی فردی از جمله موضوعاتی بود که در این کارگاه، آموزش داده شد.
یادآور می‌شود، در پایان این کارگاه آموزشی علاوه بر پرسش و پاسخ، حجت‌الاسلام دکتر حسینی به صورت اختصاصی به ارائه مشاوره برای متقاضیان پرداخت.