امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:08

پیام رئیس دانشگاه در گرامیداشت روز بهورز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی، با گرامیداشت روز بهورز از تلاش‌های ایشان قدردانی کرد.700x468-equal images_akhbar_1398_02_Dr.bazeli

به گزارش وب دا، متن پیام به این شرح است:
به نام خدا
12 شهریورماه سال 1363، با هدف فقرزدایی از روستاها و کمک‌رسانی هرچه بیشتر به روستائیان، خانه‌های بهداشت تاسیس و نیروهایی اصیل و بومی به عنوان بهورز آموزش دیدند.
این روز خاطره‌انگیز و ارزشمند برای نظام سلامت، بعدها به عنوان روز بهورز نامگذاری شد تا فرصتی باشد برای قدردانی از تلاش‌های ایثارگرانه بهورزان که از ارکان اصلی شبکه بهداشتی کشور و از موثرترین نیروها در ارتقای سلامت جامعه هستند.
بهورزان با تلاش و فعالیت شبانه‌روزی توانسته‌اند منشأ اثرات ارزشمندی در ارتقا و بهبود شاخص‌های سلامت باشند که کاهش بیماری‌های واگیر، ریشه‌کنی بیماری‌هایی مانند فلج اطفال و کاهش مرگ و میر کودکان و مادران بخشی از دستاوردهایی است که بدون مشارکت بهورزان، دست یافتنی نبود.
امروز هم نقش این پیام‌آوران سلامت در ابعاد مختلف زندگی از زمان تولد تا پایان زندگی، نقشی ارزشمند و اثرگذار است و با آموزش‌های لازم در راستای بهبود و ارتقای شاخص‌های سلامت جامعه گام برمی‌دارند.
اینجانب با گرامیداشت روز بهورز، از فعالیت‌ها و خدمات شایسته بهورزان عزیز در راستای ارتقای سلامت مردم شریف شهرستان‌های گناباد و بجستان، قدردانی می‌نمایم و توفیق تداوم این خدمات خالصانه را برای این عزیزان از خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر جواد باذلی