امروزشنبه, 27 مهر 1398 13:27

هم‌اندیشی نخبگان و فرهیختگان گنابادی و بجستانی مقیم تهران برگزار شد

به همت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و مجمع خیرین سلامت، هم‌اندیشی نخبگان و فرهیختگان گنابادی و بجستانی مقیم تهران برگزار شد.

به  گزارش وب‌دا، در این نشست که باحضور دکتر حسینعلی شهریاری، دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور، سید محمد طباطبایی، معاون مشارکت‌های مردمی، روابط عمومی و اطلاع‌رسانی و اسماعیل غنیان معاون هماهنگی امور استان‌های مجمع خیرین سلامت کشور در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، تعدادی از نخبگان و فرهیختگان گنابادی و بجستانی مقیم تهران به بیان پیشنهادات و راهکارهای افزایش همکاری در راستای توسعه این شهرستان‌ها بویژه در حوزه سلامت پرداختند.
سخنرانی دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، پخش کلیپی از فعالیت‌های مجمع خیرین سلامت دانشگاه و جمع‌آوری پیشنهادات شرکت‌کندگان به صورت کتبی از جمله برنامه‌های این همایش بود.
شایان ذکر است، سال گذشته نیز همایش گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران و مشهد مقدس با هدف استفاده از ظرفیت مشارکت‌های مردمی در جهت ارتقای سلامت برگزار شد.