امروزشنبه, 27 مهر 1398 13:23

مشارکت مردم نقش موثری در حفظ و ارتقای سلامت جامعه دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در هم‌اندیشی نخبگان و فرهیختگان گنابادی و بجستانی مقیم تهران گفت: مشارکت مردم نقش موثری در حفظ و ارتقای سلامت جامعه دارد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی با تاکید بر اینکه وقتی مردم و خیرین پای کار می‌آیند، پیشرفت کار بهتر انجام می‌شود، اظهار کرد: با برگزاری این نشست‌ها، به دنبال استفاده از ظرفیت عظیم گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم شهرهای دیگر از جمله تهران و مشهد هستیم تا از نظرات، پیشنهادات، تجارب و توانمندی آنها در راستای ارتقای شاخص‌های سلامت در شهرستان‌های گناباد و بجستان بهره‌مند شویم.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد به یک قطب آموزشی، درمانی و پژوهشی در جنوب خراسان رضوی تبدیل شده است، گفت: هم‌اکنون 110 عضو هیأت علمی، آموزش 1800 دانشجو در 27 رشته مقطع تحصیلی را عهده‌دار هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اینکه سه دهه پیش، تعداد پزشکان شهرستان گناباد کمتر از تعداد انگشتان دست که اغلب آن‌ها هم خارجی بودند، افزود: خوشبختانه امروز دانشگاه علوم پزشکی گناباد به توانمندی و بضاعتی رسیده است که علاوه بر دانش‌آموختگی سه دوره از دانشجویان دوره پزشکی عمومی، 400 دانشجو نیز مشغول تحصیل در این رشته هستند.
دکتر باذلی اظهار کرد: قبولی ۱۰۰ درصدی دانشجویان پزشکی در آزمون‌های پیش کارورزی (پره انترنی) و صلاحیت بالینی پزشکی و قبولی 100درصدی دانش‌آموختگان واجد شرایط در آزمون دستیاری از جمله موفقیت‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشکده پزشکی این دانشگاه است.
وی خاطرنشان کرد: به رغم محدودیت‌های موجود ولی به همت همکاران پرتلاشم در حوزه‌های مختلف، سطح آموزشی این دانشگاه، خوب و در حد عالی است.
دکتر باذلی، وجود 17 مرکز خدمات جامع سلامت، 49 خانه بهداشت و 10 پایگاه سلامت را از جمله ظرفیت‌های حوزه معاونت بهداشت بیان و ابراز کرد: این دانشگاه با وجود 15 پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای در بسیاری از شاخص‌های اورژانس از جمله زمان رسیدن به بالین، تعداد آمبولانس و ... بالاتر از استانداردهای کشوری است.
وی افزود: پایگاه امداد هوایی دانشگاه مجهز به یکی از پیشرفته‌ترین و استانداردترین بالگردهای امداد هوایی در جهان است که خدمات خوبی به مردم منطقه ارائه می‌دهد؛ این پایگاه توانسته خدمات موثری به بیماران سکته‌های قلبی و مغزی که زمان اقدام و پاسخ برای آنها بسیار حیات‌بخش است، ارائه دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بیمارستان علامه بهلول گنابادی با 320 تخت فعال به عنوان یک برند درمانی در منطقه، بیمارانی از شهرها و استان‌های مختلف پذیرش می‌کند.
دکتر باذلی با اشاره به تملک 12هزار مترمربع زمین برای بیمارستان علامه بهلول از طریق خیرین، تصریح کرد: با هدف فراهم شدن زمین مورد نیاز برای طرح‌های توسعه‌ای این بیمارستان، اقدامات لازم برای خرید و تملک 42 هزار مترمربع از زمین‌های اطراف آن آغاز شده است.
وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید، علاوه بر پذیرش دانشجو در سه رشته جدید، برای اولین بار دانشجوی خارجی در رشته کتابداری پذیرش می‌شود، اظهار کرد: خوشبختانه موفق شدیم برای دو مرکز تحقیقاتی دانشگاه پس از سال‌ها فعالیت، ردیف بودجه مستقل اخذ کنیم.
دکتر باذلی با اشاره به کسب مجوز راه اندازی جراحی قلب باز و آنژیوگرافی بیمارستان علامه بهلول و همچنین احداث اتاق عمل دوم بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان، گفت: با هدف افزایش ماندگاری پزشکان متخصص، در حال احداث 16 مسکن متخصصین برای بیمارستان علامه بهلول گنابادی هستیم.
وی، پروژه احداث بخش سوختگی و روانپزشکی بیمارستان علامه بهلول  با 2500 مترمربع زیربنا و ساخت استخر چندمنظوره در پردیس دانشگاه با 1200مترمربع زیربنا را از دیگر پروژه‌های عمرانی در حال اجرا بیان کرد.
دکتر باذلی در پایان با قدردانی از شرکت‌کنندگان در این نشست، از همه فرهیختگان و متخصصین گنابادی‌ و بجستانی مقیم شهرهای مختلف خواست تا با ارائه نظرات، پیشنهادات و تجربیات ارزنده خود، دانشگاه علوم پزشکی را در مسیر ارائه خدمت بهتر و بیشتر به مردم منطقه یاری کنند.‌