امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:23

بازدید دکتر باذلی و مسئولان شهرستان گناباد از اردوی جهادی دانشجویان در روشناوند

دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در روستای روشناوند، از فعالیت‌های دانشجویان در قالب اردوی جهادی بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی در این بازدید که دهیار و اعضای شورای اسلامی روشناوند هم حضور داشتند، ضمن عرض خداقوت به دانشجویان، گفت: قطعا ایجاد محیطی شاد و بانشاط در این مدارس در روحیه دانش‌آموزان موثر است و سال تحصیلی جدید را با انرژی مضاعفی شروع خواهند کرد.
وی با بیان اینکه هیچ سازمانی نمی‌تواند ادعا کند که بدون مشارکت سایر افراد و نهادها می‌تواند به اهداف خود برسد، مشارکت افراد و گروه‌های مختلف را در پیشبرد اهداف هر سازمانی، مهم و موثر دانست و افزود: برگزاری اردوهای جهادی فرصتی برای استفاده از ظرفیت جوانان است.
دکتر باذلی با تاکید بر اینکه دانشگاه آماده حمایت مادی و معنوی از برگزاری اردوهای جهادی است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این گونه اردوها که در زمینه اجرای پروژه‌های عمرانی است، در طی سال هم اردوهای جهادی یک روزه در زمینه ویزیت رایگان، دندانپزشکی، سنجش فشار خون و قند خون و .... باحضور جامعه پزشکی برگزار می‌شود.
شایان ذکر است، در طی برگزاری این اردوی جهادی، مسئولان مختلف شهرستان گناباد از جمله فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، بخشدار مرکزی و رئیس آموزش و پرورش، باحضور در روستای روشناوند از تلاش جهادی دانشجویان قدردانی کردند.