امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:17

کمک 200میلیارد ریالی برای ارتقاء خدمات رفاهی دانشجویان علوم پزشکی کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آستانه شروع سال تحصیلی دستور کمک 200 میلیارد ریالی را برای ارتقاء خدمات رفاهی دانشجویان علوم پزشکی کشور صادر کرد.
به گزارش وب دا؛ معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام این خبر افزود: اوایل شهریور ماه سال‌جاری در حاشیه پنجمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، نخستین نشست معاونین دانشجویی و فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در دولت جدید با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد که همراه با مصوبات بسیار خوب و ارزشمندی بود. در این نشست بر اهمیت حفظ و ارتقاء خدمات معیشتی و رفاهی دانشجویان در راستای ایجاد محیطی پر نشاط و پویا تاکید شد.
دکترمحمدحسین آیتی افزود: در حال حاضر سرانه رفاهی و فرهنگی دانشجویان تنها منبع مالی موجود برای ارائه خدمت به دانشجویان است که متاسفانه باید گفت علی‌رغم پیگیری های متعدد از سال 89 تاکنون افزایشی نداشته است. به‌همین دلیل و به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و شرایط موجود کشور این رقم به‌هیچ‌وجه پاسخگوی نیازهای حوزه دانشجویی و فرهنگی نمی‌باشد و پیش‌بینی می‌شد که این کسری بودجه، موجبات بروز اشکالاتی در سیستم خدمت‌رسانی در دانشگاه‌ها در سال آتی تحصیلی شود.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: با حضور وزیر در این نشست و استماع سخنان معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌ها، دکتر هاشمی ضمن تایید و تاکید بر اهمیت حوزه دانشجویی و فرهنگی و لزوم پویا بودن فعالیت‌ها در این حوزه تصریح کرد: سیاست این دولت، تدبیر امور رفاهی و فرهنگی دانشجویان و ایجاد نشاط و امید در میان دانشجویان می‌باشد و مشکلات اعتباری این حوزه را به صورت ویژه پیگیری خواهند کرد.
دکتر آیتی افزود: پس از این نشست تیم کارشناسی معاونت دانشجویی و فرهنگی،کسری بودجه موجود را احصاء کرده و موضوع طی نامه‌ای به مقام وزارت اعلام شد. ایشان با توجه با اهتمامی که به حوزه دانشجویی و فرهنگی دارند، دستور ابلاغ اعتبار 200 میلیارد ریال را صادر نمودند و این پول طی روزهای آینده در حساب دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواهد بود.
وی ضمن تشکر و قدردانی از این اقدام، ابراز امیدواری کرد با توجه به اهمیت و حساسیت حوزه دانشجویی و فرهنگی، باقیمانده کسری بودجه حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌ها با مساعدت مقام عالی وزارت در طی ایام آتی سال تامین شود