امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:38

خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد سرآمد منطقه است

فرماندار گناباد در حاشیه ثبت‌نام دانشجویان جدید دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: خدمات این دانشگاه در حوزه‌های مختلف آموزشی، بهداشتی و درمانی سرآمد منطقه است.

به گزارش وب‌دا، حامد قربانی اظهار کرد: بسیار خوشحال هستم که با حضور دانشجویان در آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، شاهد شور و شوق مضاعفی در شهرستان گناباد هستیم.
وی با اشاره به دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و اقدامات دولت تدبیر و امید در شهرستان گناباد، گفت: حضور بیش از 500 دانشجوی جدید در ۲۷ رشته مقطع تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و سرمایه‌گذاری انجام شده در این زمینه، نشان دهنده عزم جدی نظام اسلامی در راستای محرومیت‌زدایی از مناطقی همچون گناباد است.
فرماندار گناباد تصریح کرد: خصلت فرهنگی شهرستان گناباد در چند سال اخیر باعث شده است که رشد قابل توجهی در حوزه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مختلف شهرستان از جمله دانشگاه علوم پزشکی داشته باشیم.
قربانی با قدردانی از دست‌اندرکاران مجموعه دانشگاه علوم پزشکی که با نظم و ترتیب مثال‌زدنی، زمینه ثبت‌نام دانشجویان را فراهم نمودند، اظهار امیدواری کرد که خانواده‌های دانشجویانی که به شهرستان گناباد تشریف می‌آورند، مبلغانی برای مهمان‌نوازی و خلق و خوی خوب مردم این شهرستان باشند.