امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:51

576 دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی گناباد پذیرفته شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: امسال 470 دانشجوی جدید از طریق آزمون سراسری و 106 دانشجوی جدید نیز از طریق آزمون‌های کارشناسی ارشد و کاردانی به کارشناسی در 27 رشته مقطع تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی گناباد پذیرفته شدند.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در حاشیه ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود گفت: همکاران ما در معاونت‌های مختلف با آمادگی کامل در طی چهار روز کار ثبت‌نام دانشجویان را انجام می‌دهند.
وی افزود: تلاش ‌شد تا فرآیند ثبت‌نام با کمترین گرفتاری برای خانواده‌ها انجام و کلاس‌های آموزشی طبق برنامه زمانبندی شروع شود.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، امنیت را یکی از ویژگی‌های مهم شهرستان گناباد برای تحصیل دانست و افزود: شهرستان گناباد به خاطر بافت جمعیتی و شرایط مذهبی که دارد، محیط امنی برای همه دانشجویان است و این ویژگی از مهمترین معیارهایی است که در انتخاب والدین می‌تواند تاثیرگذار باشد.
دکتر باذلی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد علی‌رغم محدودیت‌هایی که داشته است، در زمینه آموزش در سطح کشور حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.
وی خاطرنشان کرد: کسب بسیاری از رتبه‌های اول تا سوم در مقاطع آموزشی در آزمون‌های سراسری و موفقیت‌های علمی، فرهنگی و هنری در سطح کشور توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، نشان می‌دهد که این دانشگاه می‌تواند آینده درخشانی را برای دانشجویانی که تحصیل در آن را انتخاب می‌کنند، رقم بزند.