امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 05:02

حضور دانشگاه علوم پزشکی در مانور زلزله

تعدادی از واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همراه با سایر دستگاه‌های امدارسان در مانور زلزله حضور یافتند.

به گزارش وب‌دا، در این مانور فرضی که صبح پنج‌شنبه 11مهرماه در منطقه یخدان کوثر شهر بیدخت برگزار شد، اکیپ‌هایی از اورژانس 115 و بهداشت محیط حضور داشتند.
در این مانور که با صحنه‌سازی وقوع زلزله‌ای فرضی به قدرت 4 و سه دهم ریشتر در عمق 15 متری زمین و وجود 7 مصدوم فرضی آماده شده بود، امدادگران در عملیات‌های جستجو و نجات، تغذیه، اسکان اضطراری و حمایت روانی به خدمت‌رسانی به مصدومان فرضی پرداختند.
فرماندار گناباد در حاشیه این مانور گفت: همه دستگاه‌های عضو شورای مدیریت بحران باید با هدف ارتقای آموزش‌ها در برگزاری این مانورها مشارکت نمایند تا با برطرف نمودن نقاط ضعف، از آمادگی لازم برای مقابله با حوادث مختلف برخوردار باشند.
حامد قربانی، یکی از مهمترین عوامل لازم در مدیریت حوادث پیش بینی نشده را آمادگی قبلی نیروها و توجیه وظایف و مسوولیت‌های آنها عنوان کرد و افزود: حادثه و بلایای طبیعی خبر نمی‌کند و از آنجا که کشور ما نیز در معرض انواع تهدیدها و بلایای طبیعی قرار دارد، لازم است تمام دستگاه ها همواره آماده مقابله با بروز حوادث احتمالی باشند.
وی، تبادل تجربه و ارتقاء هماهنگی و همکاری بین دستگاهی؛ آموزش‌ها، تشخیص خلاءها، نقاط ضعف و قوت امکانات و محدودیت‌های مدیریتی و بررسی میزان سازماندهی و نحوه گردش کار دستگاه‌ها و سیستم مدیریتی را از اهداف برگزاری مانور عنوان کرد.
شایان ذکر است که این مانور توسط اعضای کارگروه امداد و نجات شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان گناباد و یک اکیپ راهداری از شهرستان بجستان برگزار شد.