امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 20:14

برپایی ایستگاه خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه در مرکز اسکان زائران پیاده

برای نخستین بار، ایستگاه خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای ارائه خدمات به زائران پیاده امام رضا(ع) در مشهد برپا شد.

به گزارش وب‌دا، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه با بیان این مطلب گفت: خوشبختانه با حمایت‌های ریاست دانشگاه، ستاد اربعین و دهه آخر صفر دانشگاه و همراهی پزشکان، پرسنل و کادر درمانی، دانشجویان و مجمع خیرین سلامت، ایستگاه خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه در مرکز اسکان شهید باهنر مشهد مستقر شد.
جواد باقری با بیان اینکه در مدت 4 روز برپایی این ایستگاه سلامت، بیش از 700 خدمت متنوع بهداشتی و درمانی به زائران پیاده امام رضا(ع) ارائه شد، گفت: در این مدت علاوه بر 415  مورد معاینه رایگان توسط پزشکان عمومی و متخصص، خدماتی از جمله خدمات سرپایی (تزریقات، پانسمان و...)، تحویل دارو، مشاوره مامایی و سنجش سلامت ( فشارخون، نوار قلب و ... ) به مراجعین ارائه گردید.
باقری با قدردانی از حمایت‌های ریاست دانشگاه در جهت برپایی این ایستگاه سلامت، خاطرنشان کرد: در این مدت 30 نفر از پزشکان عمومی و متخصص، پرستاران، کادر فوریت‌های پزشکی و دانشجویان دانشگاه به صورت داوطلبانه و افتخاری به ارائه خدمت به زائران پیاده پرداختند.
وی افزود: هزینه داروهای مصرف شده در این ایستگاه نیز از سوی مجمع خیرین سلامت و جمعی از پرسنل دانشگاه با نیت کمک به زائران پیاده امام رضا (ع) تامین شد.
وی تصریح کرد: در مرکز اسکان شهید باهنر مشهد که به همت شهرداری منطقه 6 و با همکاری اقشار مختلف مردم و هیئت‌های مذهبی راه‌اندازی شد، خدمات مختلف درمانی، اسکان، پذیرایی، خیاطی، مشاوره مذهبی، برنامه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی و ... به بیش از 15 هزار نفر از زائران پیاده علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) ارائه ‌گردید.