امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 19:32

قدردانی شهردار منطقه 6 مشهد از دانشگاه علوم پزشکی گناباد

شهردار منطقه 6 مشهد در حاشیه بازدید از مرکز اسکان زائران پیاده شهید باهنر، از دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، حجت‌اله حیدری گفت: در این مرکز که برای پنجمین سال میزبان زائران پیاده است، خدمات مختلف اسکان، تغذیه، مشاوره، فرهنگی و ... به زائران ارائه می‌گردد که خوشبختانه امسال با مشارکت خوب دانشگاه علوم پزشکی، توانستیم خدمات بهداشتی و درمانی تخصصی را نیز به آنها ارائه نماییم.
وی اظهار امیدواری کرد که در سال‌های آینده هم با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و سایر اقشار مردم بتوانیم میزبانی خوب و شایسته‌ای از زائران امام رضا(ع) داشته باشیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 6 مشهد هم در مراسم اختتامیه برپایی مرکز اسکان زائران پیاده شهید باهنر گفت: خوشحال هستیم که امسال هم لیاقت میزبانی و نوکری زائران پیاده امام رضا(ع) را داشتیم.
احسان حسن‌نژاد افزود: افتخار می‌کنیم که امسال دوستانی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم به ما ملحق شدند و زمینه ارائه خدمات بهتر به زائران پیاده را فراهم کردند.
وی با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اظهار امیدواری کرد که در سال های آینده هم این مشارکت و همدلی برای خادمی زائران امام مهربانی‌ها ادامه داشته باشد.