امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 18:58

ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد به زائران پیاده، می‌تواند الگوی موفقی برای دانشگاهیان کشور باشد

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از ایستگاه خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در مرکز اسکان و استقبال از زائران پیاده حرم رضوی در یکی از ورودی های مشهد قرار دارد بازدید، و آن را الگویی موفق برای جامعه دانشگاهی کشور معرفی نمود.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی اقدامات دانشگاهیان علوم پزشکی گناباد که با دل و جان برای ارائه خدمت به زائران پیاده امام رضا(ع) از شهر دیگری به مشهد آمدند، اظهار کرد: ویژگی ارائه خدمات رایگان سلامت در این منطقه مشهد این است که عمدتا زائران و افرادی از این خدمات بهره‌مند می‌شوند که از نظر مسائل اجتماعی هم در اولویت و نیازمند هستند.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: متاسفانه در طی 365 روز سال ، گرفتاری‌های مختلف اجازه بروز رفتارهای ایثارگرانه به انسان نمی‌دهد و همه ما باید از فرصت خدمت‌گزاری در این روزها استفاده کنیم چراکه خیلی زود این فرصت به خاطره تبدیل می‌شود.
حجت‌الاسلام صالحی خاطرنشان کرد: خدمت به زائران پیاده امام رضا(ع) خدمتی گره خورده به امام مهربانی‌ها است و امیدواریم که به همین دلیل ماندگار و ابدی شود و صرفا تبدیل به خاطره نگردد.
وی با تشکر از خادمان مردمی، شهرداری منطقه 6 مشهد و دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اظهار امیدواری کرد که سال آینده هم شاهد حضور متراکم‌تر زائران پیاده و هم شاهد همدلی و دلدادگی بیشتر خادمان این زائران باشیم و همکاری مشترک این دو نهاد در ارائه خدمت به الگویی موفق برای سایر دانشگاه‌های کشو تبدیل شود.
حجت‌الاسلام صالحی تاکید کرد: در صورتی که زمینه تسهیل خدمت‌رسانی توسط شهرداری برای دانشگاهیان فراهم شود، شاهد حضور جامعه دانشگاهی برای خدمت به زائرین پیاده از اقصی نقاط کشور خواهیم بود و هرچه فاصله دانشگاهیان از مشهد مقدس بیشتر باشد، شور و اشتیاق بیشتری برای خدمت رسانی هم دارند.
شایان ذکر است که ایستگاه اسکان و استقبال از زائران پیاده شهید باهنر در ورودی مشهد مقدس قرار دارد که خادمان این مرکز در طول 4 روز فعالیت، خدمات متنوعی از جمله اسکان، بهداشت و درمان، تغذیه، ماساژ، برنامه های فرهنگی و ... را به زائران بارگاه ملکوتی امام مهربانی ها ارائه دادند.
جمعی از پزشکان، پرستاران، پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همت ستاد عمره و عتبات دفتر نهاد رهبری دانشگاه با همکاری مجمع خیرین سلامت دانشگاه امسال در کنار دیگر  خادمان این مرکز، به صورت افتخاری حضور یافتند و به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان از جمله ویزیت پزشک، تحویل دارو، مشاوره مامایی برای زنان باردار و سنجش سلامت ( فشار خون، نوار قلب و ... ) پرداختند که هزینه دارو نیز توسط جمعی از پرسنل این دانشگاه و مجمع خیرین سلامت تامین شده است.