امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 18:58

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در راهپیمایی 13آبان 98

همزمان با سراسر کشور، جمعی از اعضای هیأت رئیسه، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار، یوم‌ا... 13 آبان‌ماه را گرامی داشتند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با 13آبان، جمعی از اعضای هیأت رئیسه، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، همراه با سایر مسئولان، دانشجویان، دانش‌آموزان، طلاب، نیروهای نظامی و انتظامی و قشرهای مختلف مردم در مراسم گرامیداشت 13 آبان که در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، شرکت کردند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در این مراسم، مسیر انقلاب اسلامی را راه اولیاء، صلحا، صدقین و شهدا بیان کرد و افزود: هیچ‌گاه در طول تاریخ، بین اولیاء، صلحا و مومنان با مستکبرین، ارتباط صلح و مذاکره همراه با اعتماد شکل نگرفته است.
سردار حسینعلی یوسفعلی‌زاده افزود: امام خمینی(ره) 40 سال پیش فرمودند که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و این منطق در طی چهار دهه اخیر استمرار داشته است.
وی خطاب به دانش‌آموزان و دانشجویان اظهار کرد: آینده انقلاب اسلامی که با تلاش، جهاد، ایثار، ازخودگذشتگی، سخت‌کوشی، مقاومت و مبارزه بی امان با نظام سلطه و استکبار به جایگاه پرافتخار کنونی دست یافته، در دستان شما است.
وی به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: شما جوانان، چشم و چراغ و آینده‌سازان این مملکت هستید و توانایی و ظرفیت پیشرفت و توسعه کشور و پاسداری از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی را دارید.
یوسفعلی‌زاده تصریح کرد: در گام دوم انقلاب می‌توانیم با جهاد بی امان، مبارزه با دشمنان و بدخواهان و پیشرفت در بخش‌های مختلف، انقلاب اسلامی را بیش از گذشته بیمه کنیم.
در پایان این اجتماع باشکوه، شرکت‌کنندگان در حالی که پلاکاردها و دست‌نوشته‌هایی با موضوع استکبارستیزی در دست داشتند، با شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، مسیر مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) تا میدان غدیر را راهپیمایی کردند.