امروزجمعه, 09 اسفند 1398 13:25

برگزاری استارتاپ ویکند، گامی در جهت حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: برگزاری نخستین استارتاپ ویکند «صنعت گیاهان دارویی و مغذی کشور»، گامی در جهت حرکت این دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم است.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی این مطلب را در آیین افتتاحیه نخستین استارتاپ ویکند «صنعت گیاهان دارویی و مغذی کشور» در سالن همایش‌های کوثر عنوان و اظهار کرد: رسالت دانشگاه‌ها در حال حاضر، فقط آموزش به تنهایی نیست بلکه باید به سمت ارتباط با صنعت، کارآفرینی، تولید ایده و ثروت و تبدیل ایده به محصول حرکت کنند.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تمام توان از تبدیل ایده‌ها به دانش فنی حمایت می‌کند، گفت: این دانشگاه آمادگی دارد تا 9 ماه در مرحله پیش رشد و 5 سال در مرحله رشد، هر نوع حمایت، مشاوره و فضای فیزیکی در اختیار هسته‌های فناور قرار دهد تا با فراهم کردن زمینه ایجاد شرکت دانش بنیان و تبدیل ایده‌ها به محصول، به رونق اقتصادی منطقه و کشور کمک کند.
دکتر باذلی، اقلیم خوب و گیاهان دارویی متنوع را از ثروت‌های عظیم و ناشناخته شهرستان گناباد بیان کرد و افزود: در حالی که گیاهان دارویی، بیشترین عصاره و اسانس را برای صنعت دارویی دارد ولی اکثرا به صورت سنتی و خام از کشور خارج می‌شود و بعد ما مجبور هستیم در شرایط تحریم، همان داروهای تولیدی را به سختی وارد کنیم.
وی با بیان اینکه در پروژه هرباریوم، بالغ بر 600 گونه گیاه مختلف با خاصیت دارویی از شهرستان گناباد کشف و جمع‌آورش شد، افزود: باید با حمایت از ایده‌های مناسب در این حوزه و تولید محصولات دانش‌بنیان، ضمن جلوگیری از خام‌فروشی، موجب افزایش بهره‌وری، اشتغال‌زایی و تولید ثروت حرکت کنیم.
دکتر باذلی با قدردانی از دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان این استارتاپ ویکند، اظهار امیدواری کرد که این رویداد علمی، زمینه تولید محصولی کاربردی با استفاده از ثروت خدادادی گیاهان دارویی و مغذی را فراهم کند.