امروزسه شنبه, 29 بهمن 1398 12:29

اهدای اعضای بانوی بیدختی به شش بیمار نیازمند به عضو

اهدای اعضای خانم فاطمه رفیعی بیدختی، به شش بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید.

به گزارش وب‌دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در نهصد و پنجاه و چهارمین ( ۹۵۴ ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي خانم فاطمه رفیعی بیدختی، ۵۴ ساله كه از بیمارستان رضوی به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .
دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه‌های زنده‌یاد فاطمه رفیعی به یک خانم ۳۵ ساله ساکن شاهرود و آقای ۴۹ ساکن مشهد که سالها از نارسایی کلیه رنج می‌بردند و با دیالیز تحت درمان بودند، به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.
وی اظهار داشت: کبد مرحومه فاطمه رفیعی نیز در بیمارستان منتصریه به آقای ۶۹ ساله ساکن مشهد، پیوند و به نامبرده زندگی دوباره‌ای بخشید.
مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: قسمتي از پوست این مرحومه، جهت پيوند به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا(ع) ارسال گرديد.
دکتر خالقی افزود: قرنيه‌هاي مرحومه فاطمه رفیعی بیدختی نیز جهت پيوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال گرديد تا برای بیماران نیازمند استفاده شود.

یادآور می‌شود، مرحوم فاطمه رفیعی بیدختی خواهر شهید علی رفیعی بیدختی است که مدت 28 سال در آموزش و پرورش مشغول به خدمت بوده است.