امروزشنبه, 10 اسفند 1398 03:02

کسب رتبه برتر اداره حقوقی دانشگاه در سامانه hop

رئیس اداره حقوقی دانشگاه گفت: اداره حقوقی دانشگاه موفق شد در سامانه hop دفاتر حقوقی، رتبه دوم در سطح کشور و رتبه اول در دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه 9 را کسب کند.

به گزارش وب‌دا، احمد طاهری افزود: این رتبه بر اساس بررسی شاخص‌های ارزیابی از لحاظ میزان اطلاعات وارد شده و جامعیت این اطلاعات در سامانه جامع امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کسب شده است.
وی تصریح کرد: در ارزشیابی برنامه عملیاتی سالانه واحدهای اجرایی در شش ماهه اول امسال، اداره حقوقی دانشگاه با امتیاز 99/65 موفق شد ضمن کسب رتبه اول در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه 9 ، رتبه دوم را در سطح کشور کسب کند.
طاهری، کسب این موفقیت را مرهون همکاری و تلاش همکاران و کارکنان اداره حقوقی دانشگاه دانست که به رغم وجود کثرت دعاوی، تعهدات، املاک و سایر امور محوله، در این زمینه نیز از هیچ تلاشی دریغ نکردند.