امروزجمعه, 09 اسفند 1398 13:43

پیام تبریک رئیس دانشگاه در گرامیداشت روز داوطلب

دکتر جواد باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با صدور پیامی به مناسبت روز جهانی داوطلب، از خدمات داوطلبان سلامت قدردانی نمود.640x428-equal images_akhbar_1398_06_700x468-equal_images_akhbar_1398_02_Dr.bazeli

به گزارش وب دا، متن پیام به این شرح است:
به نام خدا
داوطلبان سلامت، به عنوان یاوران سخت کوش متولیان عرصه سلامت کشور، نقشی مهم در ترویج فرهنگ سلامت در جامعه داشته و دارند.
خدمات ارزشمند این خادمان عرصه سلامت در ارائه آموزش های حوزه سلامت به مردم، کمک شایانی به توسعه کمي و کيفي برنامه‌هاي سلامت و توانمندسازی افراد برای حفظ و ارتقاء سلامت خود، خانواده و جامعه دارد که بی شک با مشارکت حداکثری مردم و همگانی شدن فعالیت های حوزه سلامت، جامعه ای سالم و پویا که لازمه توسعه پایدار است، حاصل خواهد شد.
اینجانب با تبریک 14 آذرماه، روز جهانی داوطلب، از تلاش همه داوطلبان گرامی عرصه سلامت که با دغدغه های اجتماعی برای حفظ و ارتقاء سلامت افراد جامعه خود در شهرستان های گناباد و بجستان تلاش می نمایند و نیز مربیان گرانقدر ایشان که با اجرای برنامه های توانمندسازی، در افزایش دانش داوطلبان سلامت کوشا هستند، قدردانی می نمایم.
از درگاه خداوند سبحان، سلامت و توفیق روزافزون برای شما آرزومندم.

دکتر جواد باذلی