امروزجمعه, 09 اسفند 1398 12:50

پیام تبریک دکتر باذلی به مناسبت روز دانشجو

دکتر جواد باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی، روز دانشجو را به دانشجویان عزیز تبریک گفت.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به شرح زیر است:

به نام خدا
شهادت دانشجویان معترض به ورود معاون وقت رییس‌جمهور آمریکا به دانشگاه تهران در 16 آذر 1332، این روز را به روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استعمار غرب و استبداد تبدیل کرد. این حضور فعال دانشجویان مومن، متعهد و عدالت‌خواه در همه سال‌های قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون ادامه داشته است.
اکنون و در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی که رهبر معظم انقلاب از جوانان به عنوان محور تحقق نظام پیشرفته اسلامی یاد کرده‌اند، تلاش و حضور آگاهانه دانشجویان در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و ... می‌تواند منشاء موفقیت‌ها و دستاوردهای بزرگی باشد.
اینجانب با گرامیداشت مقام والای شهدای عزیز دانشجو، روز دانشجو را تبریک عرض نموده و امیدوارم دانشجويان عزيز با استفاده از ظرفيت‌هاي علمي، فرهنگی و پژوهشي دانشگاه، توانمندي‌ها و استعدادهاي خود را بیش از پیش شکوفا نمایند و با بینش و بصیرت انقلابی و درک و شناختي دقیق و عمیق از این جایگاه خطیر و با تکیه بر همت شایسته و والاي خود، در توسعه، پیشرفت و آبادانی ايران عزیز همچون گذشته نقش آفرین باشند.
همچنین با عرض تسلیت سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه(س)، از خداوند متعال، توفیق حرکت در مسیر اهل بیت(ع) را مسئلت دارم.

دکتر جواد باذلی