امروزجمعه, 09 اسفند 1398 12:30

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با ضوابط و مقررات حوزه تجهیزات پزشکی

کارگاه آموزشی آشنایی با ضوابط و مقررات حوزه تجهیزات پزشکی برگزار شد

به گزارش وب‌دا، مدیر اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه گفت: با توجه به عرضه بسیار متنوع وسایل پزشکی که در امور مختلف پزشکی از جمله تشخیص، پایش، پیشگیری، درمان، بازتوانی و سایر خدمات مرتبط، نقش موثری ایفا می‌نمایند، نظارت بر تولید و واردات، توزیع، عرضه و بکارگیری این‌گونه وسایل و ابزار که تاثیر مستقیم بر سلامت مردم دارند، از اهمیت بالایی برخوردار است.
مهندس عبدالرضا شرقی افزود: به منظور ساماندهی فرآیندهای تولید و یا واردات تا بکارگیری در مراکز و مؤسسات ارائه دهنده خدمات سلامت و درمانی خصوصی و غیرخصوصی و بیماران، ضوابط و مقررات مرتبط با این حوزه از طریق دستورالعمل‌هایی از اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین و ابلاغ شده است.
وی افزود: در همین راستا و به منظور آشنایی شرکت‌های توزیعی و اصناف فعال در شهرستان گناباد و پرسنل فعال در زمینه خرید و نظارت در مراکز و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کارگاه آموزشی «آشنایی با ضوابط و دستورالعمل‌های تجهیزات و ملزومات پزشکی» در سالن زکریا برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی، موضوعات «ضوابط و دستورالعمل‌های توزیع و عرضه»، «ضوابط و دستورالعمل‌های ثبت توزیع کنندگان»، «دستورالعمل‌های وظایف مسئولین فنی تجهیزات پزشکی» و «ضوابط و دستورالعمل‌های نگهداری و انباشت تجهیزات پزشکی» توسط مهندس عبدالرضا شرقی و مهندس فریده پورعلی ارائه شد.
همچنین در پایان جلسه، مشکلات و چالش‌های توزیع کنندگان بخش خصوصی و مصرف در مراکز دانشگاهی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.