امروزجمعه, 09 اسفند 1398 13:02

تقدیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دکتر باذلی

دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اهداء لوح سپاس و تندیس از دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای اجرای موفق بسیج ملی کنترل فشار خون قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، در مراسم تقدیر از دست اندرکاران بسیج ملی کنترل فشار خون، که در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، از دانشگاه‌های علوم پزشکی که در اجرای موفقیت‌آمیز این برنامه ملی، مساعدت و کوشش مجدانه داشتند، تقدیر شد.
در این مراسم که از افراد، مراکز و سازمان‌های مشارکت کننده در برگزاری بسیج ملی کنترل فشار خون بر اساس شاخص‌ها و معیارهای مختلف تجلیل شد، از دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر در شاخص نسبت پوشش جمعیت شهری توسط ایستگاه‌های کنترل فشارخون قدردانی شد.
همچنین در این مراسم، بخش‌هایی از کلیپ تهیه شده توسط روابط عمومی دانشگاه در خصوص دعوت مردم به شرکت در این بسیج ملی پخش شد.