امروزشنبه, 17 خرداد 1399 18:25

آیین بزرگداشت شهید قاسم سلیمانی در مسجد پیامبر اعظم(ص) برگزار شد

آیین بزرگداشت سردار سپهد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور جامعه دانشگاهی در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم گفت: این ترور یک اقدام ناشیانه بود، چراکه با رفتن این سلیمانی، سلیمانی‌های بسیاری برخواهند خواست.
دکتر جواد باذلی با بیان اینکه هیچ کسی در جهان وجود ندارد که با سردار سلیمانی و خدمات وی آشنا نباشد، اظهار کرد: وظیفه خود می‌دانیم که از زحمات این سردار عزیز پاسداری کنیم و از همین‌رو تالار بیمارستان علامه بهلول گنابادی به نام این شهید عزیز نامگذاری خواهیم کرد.
وی با اشاره به رشادت، فداکاری‌ و روحیه جهادی این سردار شهید، خاطرنشان کرد: سال‌های سال طول خواهد کشید که مردم به خدمات این شهید پی ببرند، ضمن اینکه بعد از شهادت ایشان، مخالفان نظام هم عزادار شدند.
در ادامه این مراسم فرمانده سابق ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد و از یادگاران دوران دفاع مقدس با تشکر از دکتر باذلی برای برگزاری این مراسم، گفت: جهاد بی بدیل، قدرت بسیج کنندگی و فرماندهی قوی از جمله ویژگی‌های بارز این سردار رشید سپاه اسلام است.
سرهنگ پاسدار علی ابراهیم‌زاده به اشاره به نقش مهم سردار سپهد شهید حاج قاسم سلیمانی در تشکیل گردان‌های زینبیون، فاطمیون و حشدالشعبی، گفت: سردار سلیمانی با این بسیج کنندگی قوی، جبهه مقاومت را در برابر استکبار به راه انداخت.
قرائت قرآن، پخش کلیپ و مرثیه‌سرایی یکی از مداحان اهل بیت از دیگر برنامه‌های این مراسم بود که در جوار شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.