امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:55

انتصاب دکتر مسلم به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

طی حکمی از سوی آقای دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آقای دکتر علیرضا مسلم سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حفظ سمت به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار منصوب شد.

متن حكم صادره بشرح ذيل ميباشد:
جناب آقای دکتر علیرضا مسلم
سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی گناباد

سلام عليكم
نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ سمت  به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سبزوار منصوب می شوید.
از جنابعالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصی و کارشناسی اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده و استفاده از ظرفیت منابع بالقوه سایر بخشهای حوزه ماموریت خود اقدامات زیر را انجام دهید:
1-تامین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم بویژه محرومین و نیازمندان.
2- ارتقاء برنامه های جاری حوزه های بهداشتی درمانی، آموزشی، پژوهشی ، فرهنگی و دانشجویی.
3- صیانت از منابع انسانی ، فیزیکی و مالی.
4- عملیاتی نمودن برنامه پنجم توسعه و برنامه سلامت دولت يازدهم.
5- توسعه عدالت در سلامت در حوزه ماموریت خود.
6-توجه به امر اعتدال، توانمندي وشایسته سالاری درانتصابات وتکریم اعضای هیات علمی وکارکنان حوزه‌سلامت.
امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظايف با رعایت قانونمداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

دكتر سيد حسن هاشمي
وزيــر