امروزشنبه, 17 خرداد 1399 19:23

برگزاری مراسم گرامیداشت روز گزینش و تقدیر از گزینش‌گران دانشگاه

در گرامیداشت 15 دی‌ماه، روز گزینش، دکتر باذلی با اهدا لوح سپاس از تلاش‌های گزینش‌گران تجلیل کرد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم که مدیر حراست، مدیر مالی و رئیس دفتر ریاست نیز حضور داشتند، با گرامیداشت یاد و خاطره سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، درگذشت جمعی از هموطنان در کرمان و سقوط هواپیما را تسلیت گفت.
دکتر جواد باذلی، اختصاص روزی باعنوان گزینش را نشان دهنده اهمیت کار گزینش دانست و ضمن تبریک این روز، از تلاش‌های مجموعه همکاران در گزینش دانشگاه تشکر کرد.
وی، نیروی انسانی را از مهمترین ارکان هر سازمانی بیان کرد و گفت: این اهمیت در مجموعه‌ای مثل وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی بیشتر هم می‌شود، چراکه تحت هیچ شرایطی نمی‌توان ارائه خدمت را کم یا متوقف کرد و باید مجموعه نیروهای انسانی شاغل در این حوزه در همه شرایط از حوادث غیرمترقبه تا سرما و یخبندان، در جنگ و صلح، اوضاع اقتصادی خوب و نامناسب و ... خدمات متنوع بهداشتی و درمانی را به جامعه هدف ارائه دهند.
دکتر باذلی، داشتن سعه صدر، صبر و حوصله، اخلاق و وجدان کاری را از مهمترین ویژگی‌های لازم برای هر یک از کارکنان عنوان و اظهار کرد: موفقیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه در بخش‌های مختلف نتیجه زحمات و تلاش‌های یکایک کارکنان این مجموعه بزرگ است.
وی تاکید کرد: قطعا حضور نیروهای انسانی توانمند، متخصص و متعهد و همکاری و همدلی آنها در بخش‌های مختلف می‌تواند زمینه تعالی سیستم را فراهم کند.
مدیر گزینش دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در ابتدای این مراسم، ضمن تبریک روز گزینش و همچنین تسلیت ایام حزن و ماتم هفته گذشته، به تشریح اقدامات انجام شده در این دفتر در طول یک سال گذشته پرداخت.
جلال مومن با بیان اینکه تلاش شده است تا با استفاده از همه پتانسیل‌های موجود، زمینه بهترین کارایی و اثربخشی فراهم شود، گفت: بر اساس نتایج ارزیابی عملکرد صورت گرفته توسط ارزیابان هیات مرکزی در سال 97 ، دفتر گزینش دانشگاه در سه شاخص امور اداری، تحقیقات و مصاحبه به ترتیب 18،6 و 10 رتبه نسبت به سال 96 ارتقاء یافتند که این مهم مرهون تلاش و همت مضاعف کارکنان دفتر و با اتکا به برنامه محوری صورت پذیرفته است.
وی در ادامه به بیان مطالبات و درخواست‌های مجموعه گزینش دانشگاه پرداخت. همچنین در پایان این نشست، با اهدای لوح سپاس، از گزینش‌گران دانشگاه تجلیل شد.
یادآور می‌شود، 15 دی‌ماه، سالروز صدور فرمان حکومتی بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) در امر تشکیل نهاد گزینش کشور است.