امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:12

افتتاح مرکز بهداشتی درمانی روستای سنو

مرکز بهداشتی درمانی روستای سنو با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضاء هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی، مسئولان محلی و قشرهای مختلف مردم سنو و روستاهای اطراف افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش وب‌دا، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم با بیان اینکه این مرکز به همت خیرین و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کمتر از یک سال احداث شد، اظهار داشت: این مرکز در دو طبقه با زیربنای 450 متر مربع در زمینی به مساحت دو هزار متر مربع احداث شده است.
دکتر علیرضا مسلم افزود: برای احداث و تجهیز این مرکز 4 میلیارد ریال هزینه شده است که 3 میلیارد ریال آن توسط خیرین و اهالی روستا تامین شده است.
وی تصریح کرد: این مرکز با دارا بودن بخش‌های دندانپزشکی، پزشک عمومی، مامایی، بهداشت محیط و حرفه ای، تزریقات و پانسمان، پیشگیری و مبارزه با بیماریها، بهداشت خانواده و داروخانه به جمعیت حدود چهار هزار نفری سه خانه بهداشت روستایی و 15 روستای تحت پوشش خدمات رسانی خواهد کرد.
روستای سنو در 23 کیلومتری جنوب غربی گناباد واقع شده است.