امروزجمعه, 02 اسفند 1398 03:07

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن یوم الله 22 بهمن

دکتر جواد باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با صدور پیامی به مناسبت فرا رسیدن یوم الله 22 بهمن، با تبریک این روز خجسته از جامعه دانشگاهی و عموم مردم برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن دعوت نمود.Dr-Bazeli-98

به گزارش وب دا، متن پیام به این شرح است:
بسمه تعالی
چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را در حالی جشن می‌گیریم که دشمنان نظام، عداوت ها و کینه توزی های خود را در ابعاد مختلف به بالاترین سطح آن رسانده‌اند؛ و با وضع شدیدترین تحریم‌ها برای کشور و ترور مستقیم سردار شهید سلیمانی چهره‌ی بین‌المللی مقاومت، جنایت‌های خود را آشکارتر از همیشه  کرده‌اند.
همراهی، پایمردی و مقاومت مردم بزرگ و شریف ایران اسلامی در 41 سال گذشته در کنار ایثارگری و جانفشانی شهدا، ایثارگران و جانبازان، استقلال، امنیت و اقتدار امروز انقلاب را رقم زده است.
در کنار این دستاوردهای ارزشمند، موفقیت‌ها و پیشرفت‌های چشمگیری در بخش‌های مختلف بهداشتی، درمانی و آموزش علوم پزشکی به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی بدست آمد، به گونه ای که  امروز خدمات متنوع حوزه سلامت در دورافتاده‌ترین و محروم‌ترین مناطق به مردم ارائه می‌شود.
اینجانب به نمایندگی از حوزه سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان، ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی و گرامیداشت چهلمین روز شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، از اعضای هیأت علمی، جامعه پزشکی، اساتید، دانشجویان و همکاران خوب خودم در دانشگاه علوم پزشکی گناباد دعوت مینمایم تا همچون گذشته، همگام با ملت مسلمان و همیشه در صحنه ایران اسلامی و شهروندان فهیم گنابادی و بجستانی، با حضور پرارزش خود در راهپیمایی 22 بهمن، حماسه حضور دیگری را رقم بزنیم و امید دشمنان را ناامید نماییم.

دکتر جواد باذلی