امروزسه شنبه, 14 مرداد 1399 22:21

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در راهپیمایی 22بهمن 98

همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد همراه با سایر اقشار مردم در راهپیمایی 22بهمن حضور یافتند.

به گزارش وب‌دا، در آستانه آغاز چهل و دومین فجر انقلاب اسلامی، دکتر باذلی رئیس دانشگاه به همراه جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، پزشکان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه با حضور در راهپیمایی 22بهمن، ضمن تجدید پیمان با آرمانهای انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره)، چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.
راهپیمایان که باحضور گسترده، حرکت خود را از میدان غدیر آغاز کردند، با سر دادن شعارهای " الله اکبر، خامنه‌ای رهبر / مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل در مسیر راهپیمایی، ضمن حمایت از آرمان‌های امام راحل(ره) و منویات مقام معظم رهبری، خشم و انزجار خود از استکبار جهانی را اعلام داشتند.
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در اجتماع پایانی این راهپیمایی که در میدان بسیج برگزار شد، با بیان اینکه امروز در سراسر کشور پیوند بزرگی بین مردم و انقلاب ایجاد شد، گفت: این گام‌های استوار شما در حقیقت نشانه‌ای‌ از جنس گام‌های اولیای خدا و عزم استوار شما در مسیر تدوام انقلاب اسلامی است.
سردار سید محمد باقرزاده افزود:حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22بهمن، گام‌هایی برخواسته از جنس شعور، پیمان با امام، بیعت دوباره با مقام معظم رهبری و حق‌شناسی نسبت به سردار سلیمانی است.
وی خاطرنشان کرد: این گام‌ها پیام‌هایی برای دوستان و دشمنان دارد که انقلاب زنده و پویا است و بارزترین آن، پیام استقامت شما برای اخراج آمریکایی‌ها از منطقه است.
یادآور می‌شود، در پایان مراسم راهپیمایی، قطعنامه راهپیمایی 22بهمن قرائت و با بانگ رسای توحیدی "الله اکبر" و "خامنه‌ای رهبر" حاضران تایید شد.