امروزجمعه, 16 خرداد 1399 02:24

پیام تبریک دکتر باذلی به مناسبت هفته سلامت 99

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیام تبریک هفته سلامت، با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه همکاران دانشگاه، از همراهی همه عزیزانی که دانشگاه را در راستای سلامت جامعه یاری می‌رسانند، سپاسگزاری کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به شرح زیر است:

به نام خدا
یکم تا هفتم اردیبهشت‌ماه هر سال که به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده، فرصت مناسبی برای ارائه توانمندی‌ها و دستاوردهای حوزه سلامت و از طرفی تبیین جایگاه مهم این حوزه برای جلب مشارکت اجتماعی است.
در حالی هفته سلامت امسال را آغاز می‌کنیم که این هفته متفاوت‌تر از همیشه است و در روزها و ماه‌های اخیر، لزوم حفظ سلامت به عنوان مهمترین مسئله در سطح جهان و کشور، همه مسائل دیگر را تحت تاثیر قرار داد و به همگان ثابت کرد که تحقق کامل سلامت به تنهایی از عهده یک سازمان یا نهاد خاص برنمی‌آید و برای این امر نیازمند مشارکت همگانی هستیم.
شیوع ویروس کرونا به رغم همه مشکلات و گرفتاری‌های که بوجود آورد، این مسئله را به درستی در جهان تبیین کرد که برای مبارزه با بیماری‌ها و تحقق همه شاخص‌های سلامت، تک تک افراد جامعه و دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی باید با همدلی و همراهی برای نعمت سلامت تلاش کنند تا بواسطه آن، کار، تلاش و توسعه در جامعه در جریان باشد.
اینجانب با تبریک هفته سلامت، تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه همکاران عزیزم در حوزه‌های مختلف بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی در طی یک سال گذشته و بویژه در راستای مقابله با کرونا را ارج نهاده و از یکایک آنها قدردانی می‌نمایم.
همچنین در هفته سلامت امسال که با شعار«حمایت همگانی از مدافعان سلامت» آغاز می‌شود، از همه عزیزانی که دانشگاه علوم پزشکی گناباد را در راستای سلامت جامعه و به خصوص در زمینه مقابله با کرونا یاری رساندند، صمیمانه سپاسگزاری می‌‌نمایم.
امیدوارم این همدلی و همراهی به الگویی دائمی برای تقویت و استمرار مشارکت اجتماعی در حوزه سلامت تبدیل شود تا جامعه‌ای سالم داشته باشیم.
ان‌شاء‌الله با یاری خداوند، با ایثار جهادگرانه کادر بهداشتی و درمانی و همراهی مردم، هرچه زودتر بر این ویروس منحوس غلبه نماییم و سلامتی و آرامش را در کنار هم جشن بگیریم.

دکتر جواد باذلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد