امروزجمعه, 16 خرداد 1399 00:26

قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از مردم و مسئولان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این دانشگاه در راستای مقابله با کرونا، از همراهی و همکاری سازمان‌ها، نهادها و اقشار مختلف مردم در این زمینه، قدردانی کرد.

دکتر جواد باذلی در اولین جلسه شورای اداری شهرستان گناباد در سال 99 که در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، با قدردانی از تلاش مجموعه همکاران خود در حوزه‌های بهداشت و درمان، به تشریح اقدامات انجام شده توسط دانشگاه در راستای مقابله با کرونا پرداخت و افزود: در اولین گام، ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا از اول اسفندماه، تشکیل و جلسات این ستاد به طور مرتب، روزانه برگزار شد.
وی ، تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای عملیاتی شدن مصوبات ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا را از دیگر اقدامات انجام شده، عنوان کرد و افزود: لغو مرخصی همه پرسنل بخش‌های مختلف دانشگاه، اختصاص دو بخش بیمارستان علامه بهلول به بیماران کرونایی و تفکیک کامل آن از سایر قسمتها، خرید داروها و تجهیزات مورد نیاز، راه‌اندازی کلینیک ویژه بیماری‌های حاد تنفسی، 16 ساعته شدن مرکز خدمات جامع سلامت شهید فیاض‌بخش، لغو تمامی اعمال جراحی الکتیو، فراهم کردن اقامتگاه ویژه پزشکان و پرستاران شاغل در بخش کرونا، تامین و خریداری وسایل حفاظت شخصی ویژه پرسنل درگیر در کرونا و گروه‌های در معرض خطر، افزایش نظارت‌های بهداشتی، آموزش گروه‌های مختلف از جمله پزشکان، پرستاران و پرسنل، واحدهای صنفی و گروه‌های در معرض خطر، اطلاع‌رسانی وضعیت بیماری و ... از جمله مصوبات و اقدامات انجام شده توسط این ستاد بود.
دکتر باذلی، راه‌اندازی آزمایشگاه جامع تحقیقات و انجام تست‌های کرونا در گناباد را یکی دیگر از اقدامات مهم و موثر دانشگاه برشمرد و تصریح کرد: با راه‌اندازی این آزمایشگاه به عنوان سومین شهر دارای آزمایشگاه تشخیص کرونا در خراسان رضوی و مشخص شدن جواب تست‌های کرونا در زمان کمتر از 24 ساعت در گناباد، فرصت مناسبی برای ارائه خدمات بهداشتی و اقدامات قرنطینه‌ای اطرافیان بیماران دارای کرونا فراهم شد.
وی با بیان اینکه تا کنون 2 پزشک، 2 پرستار و یک بهورز از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی به کرونا مبتلا شدند، خاطرنشان کرد: تا به امروز ( دوم اردیبهشت) 82 مورد مثبت کرونا در بیمارستان علامه بهلول گنابادی، شناسایی و بستری شده‌اند که از این تعداد، 54 نفر نیز بهبود یافته‌اند.
دکتر باذلی با بیان اینکه فعلا روند بیماری رو به کاهش است، از شهروندان خواست تا با رعایت فاصله اجتماعی، برای قطع کامل زنجیره کرونا، همکاری نمایند.
وی در پایان ضمن تشکر از تعامل تمام سازمانها و ادارات شهرستان؛ از پیگیری‌های مهندس صفایی، نماینده منتخب مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی برای جذب اعتبار لازم برای دانشگاه از سازمان برنامه و بودجه، بمنظور اقدامات مقابله و پیشگیری از کرونا قدردانی کرد.